​VI KOMMER GERNE PÅ BESØG OG GIVER ET UFORPLIGTENDE TILBUD SÅ DU KAN SE, HVORDAN OPGAVEN LØSES BEDST OG BILLIGST - KONTAKT OS

Gasfyr og Naturgas - Levering, Montering og Servicering

​Har du ikke fjernvarme, men bor i for eksempel Svendborg, Faaborg eller Ringe, så er der store chancer for, at du kan få naturgas og gasfyr som et alternativ til olie- eller el-varme, Gasfyr og naturgas er en miljøvenlig fyringsmetode, og den er billigere end olie- og el-varme.

Med naturgas og gasfyr slipper du også for en olietank, uagtet den er gravet ned eller står oven på jorden. Derved undgår du potentielle skader ved eventuelle lækager. Desuden har naturgas ikke nogen leveringstider, fordi en gasfyr er tilsluttet en permanent gasledning.

Naturgas med gasfyr fra Vaillant, Bosch eller Milton

​Hvis du har eller ønsker naturgas, kan vi levere, montere og servicere dit gasfyr. Vi anbefaler mærker som Vaillant, Bosch og Milton, men vi kan også levere, montere og servicere andre mærker. Dog foretrækker vi anerkendte og gennemtestet mærker, der svarer til vores krav til kvalitet og driftsikkerhed. 


​Normalt skal naturgas og gasfyr ikke have service, før der er gået tre år. Herefter skal det have service hvert andet år, indtil det bliver otte år gammelt.

Sænk din varmeregning med gasfur og naturgas

​Ved at skifte til naturgas og gasfyr kan du hente store besparelser, især i forhold til oliefyr. I visse tilfælde kan du spare optil halvdelen af dine nuværende varmeudgifter ved oliefyr, hvis du skifter. 

Men du får ikke bare en billigere varmeinstallation, men også en mere miljøvenlig installation, som for eksempel leder mindre CO2 ud i atmosfæren. Dertil kommer, at du slipper for ventetid på levering af olie.

Kontakt os på telefon 29 37 56 58 for at høre mere om naturgas og gasfyr.

​​

Vi kører på hele Fyn

Firmainformationer​

​Fyns Gasteknik​

Englandsvej 9

5700 Svendborg​

​Tlf.: 29 37 56 58

Mobil: 29 37 56 57

E-mail : fgt@fynsgasteknik.dk 

CVR: 29 78 34 89

Kontakt​

​Vi har stået for alt fra varmestyring til badeværelsesrenovering - kontakt os nu!

Følg os på Facebook  fb-f-logo-blue-29