​VI KOMMER GERNE PÅ BESØG OG GIVER ET UFORPLIGTENDE TILBUD SÅ DU KAN SE, HVORDAN OPGAVEN LØSES BEDST OG BILLIGST - KONTAKT OS

Gasservice specialister på Fyn

​​Fyns Gasteknik er din garanti for en gasservice, der er helt i top, for vi er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation og service af gasfyr og naturgasanlæg. Vi har en høj faglig stolthed og lægger altid vægt på god kundeservice. Dertil kommer, at vi altid er klar til at rykke ud på hele Fyn, når du får brug for gasservice, uagtet det er hverdag eller weekend.


​Høj faglig stolthed og god kvalitet inden for gasservice

​Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand, og med vores erfaring finder du ikke en bedre løsning end vores. Vi kan gennemføre de påkrævede serviceeftersyn og kan i det hele taget skræddersy en serviceaftale præcis til dine behov for gasservice, så du aldrig skal bekymre dig om gassen.

Vi sikrer med andre ord en gasservice, der passer netop til dig og ikke kommer i vejen for din dagligdag. Derved kan du trygt overlade dine bekymringer om dit gasfyr og naturgasanlæg til vores gasservice, hvor vi naturligvis har reservedele på lager, så du altid kan regne med varme og varmt brugsvand.

Vores gasservice gør at du slipper for bekymringer

​Vi kan også overtage ansvaret for dit gasfyr, selvom vi ikke har installeret det, og i så fald påtager vi os ikke bare al gasservice, men også det praktiske ansvar for, at dine installationer er korrekte og i orden.

Der er mange samlinger og pakninger i et gasfyr, som vi løbende kontrollerer under vores gasservice, men vi har solid erfaring med drift og vedligeholdelse af gasfyr og andre gasinstallationer.

Derved skal du ikke længere spekulere på gasservice, herunder drift og vedligeholdelse af dit gasfyr. 

Kontakt os på telefon 29 37 56 58 for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og dit gasfyr.

Firmainformationer​

​Fyns Gasteknik​

Englandsvej 9

5700 Svendborg​

​Tlf.: 29 37 56 58

Mobil: 29 37 56 57

E-mail : fgt@fynsgasteknik.dk 

CVR: 29 78 34 89

Kontakt​

​Vi har stået for alt fra varmestyring til badeværelsesrenovering - kontakt os nu!

Følg os på Facebook  fb-f-logo-blue-29