​VI KOMMER GERNE PÅ BESØG OG GIVER ET UFORPLIGTENDE TILBUD SÅ DU KAN SE, HVORDAN OPGAVEN LØSES BEDST OG BILLIGST - KONTAKT OS

Varmepumpe købes hos Fyns Gasteknik

​Fyns Gasteknik har et stort udvalg af brugsvandspumper, cirkulationspumper og centralvarmepumper, herunder luft til luft- og luft til vand varmepumper. Derved har vi altid en varmepumpe, som passer til dine behov. Med en moderne varmepumpe har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet.

I menuerne herunder kan du læse mere om de pumper, som vi anbefaler. Det er pumper fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå en skade på din varmepumpe.

En varmepumpe skal passe til dit varmeforbrug

​Hvis du ikke har en korrekt varmepumpe, vil vandet i mange tilfælde ikke blive varmt nok, og i de tilfælde hvor pumpen ikke virker, som den skal, kan der gå lang tid, inden der kommer varmt vand i hanen. Desuden kan dine radiatorer begynde at mangle varme. Dette vil i så fald betyde, at dit energiforbrug blive forhøjet, men også at husets levetid kan blive forringet på grund af manglede opvarmning.

For luft til luft og luft til vand med en varmepumpe

​En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i luften til at lave varme inde i dit hus, selv når der er frostgrader. Groft sagt virker det ligesom et køleskab, bare omvendt, således varmen bliver indenfor, og kulden bliver udenfor. En luft til vand varmepumpe kræver strøm, men leverer omkring 3 kilowatt varmeenergi per kilowatt elektricitet.

En luft til luft varmepumpe er derimod ligesom et klimaanlæg, men i stedet for at køle dit hus ned, så varmer det huset op. Der findes forskellige muligheder, hvor for eksempel en model kan sende den varme luft ind i loftshøjde, hvorved du undgår vindgener og flakkende stearinlys på de hyggelige vinteraftener.

Kontakt os på telefon 29 37 56 58 for mere information om din nye varmepumpe og for at få et uforpligtende tilbud på levering.

Vi kører på hele Fyn​

Firmainformationer​

​Fyns Gasteknik​

Englandsvej 9

5700 Svendborg​

​Tlf.: 29 37 56 58

Mobil: 29 37 56 57

E-mail : fgt@fynsgasteknik.dk 

CVR: 29 78 34 89

Kontakt​

​Vi har stået for alt fra varmestyring til badeværelsesrenovering - kontakt os nu!

Følg os på Facebook  fb-f-logo-blue-29